1000 Miles of Sebring

12 HOURS OF SEBRING på SEBRING INTERNATIONAL RACEWAY -
JAN MAGNUSSEN TILBAGE HOS CORVETTE - MÅSKE FOR SIDSTE GANG


WEC - IMSA  - Få det hele på en uge.....og ikke mindst Jan Magnussen stiller til start i WEC fredag for Corvette - i den nye C8
Det kan næsten ikke blive bedre! Sebring byder i 2020 på et unikt sportsvognsarrangement, hvor der fredag køres en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship 1000 Miles mens der dagen efter, lørdag køres det legendariske 12 Hours  of Sebring – en afdeling af det amerikanske IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Turen er med udrejse den 17 marts hvor vi flyver til Orlando. Der er dansk turleder med på turen. Flere danske topkørere og Le Mans-vindere, tidligere F1 kører er med på Sebring denne weekend – foruden  Jan Magnussen skal vi også oplave bl.a.Michael Christensen, Nicki Thiim, Marco Sørensen, Anders Fjordbak, David Heinemeier Hansson.

Grand Prix Tours tilbyder

  • Flyarrangement fra København


Prisen for flyarrangement er inkl.:

  • Flytransport, Kastrup  - Orlando t/r 
  • Inkl. skatter, bagage, catering, underholdning som nævnt
  • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
  • 5 nætter i et luksus hus i området omkring Davenport, inkl. morgenmad
  • Udflugt til Daytona onsdag
  • Transferservice til Sebring International Raceway torsdag, fredag og lørdag
  • Entrebillet til banen torsdag til lørdag
  • Privat rundvisning med Christina Magnussen torsdag  - hun kender de rigtige steder på denne fantastisk plads
  • Velkomstgave
  • Rejsegarantifond
  • Dansk turleder


Priserne er ekskl.:
Rejseforsikring, ESTA og afbestillingsforsikrig , og evt eneværelsestillæg
Bemærk, at alle udflugter er incl - men entre betales selv

Udflugter

Onsdag
Efter morgenmaden går det til ”motorsports byen”, Daytona. Køretid ca. 75 min.

Søndag
Inden vi skal være i lufthavnen, kører vi en tur forbi Kennedy Space Center. Entre er ca 60 USD
 

Visum

Indrejse i USA for danske statsborgere kræver en ESTA godkendelse. Den kan udfyldes og betales på nettet. Pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Der er INGEN forsikringer, der dækker på rejser udenfor EU, så det må kraftigt anbefales, at der tegnes rejseforsikring for min. sygdom og hjemtransport.

FOrbehold

Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder. Forbehold for ændring af flytid.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Sebring Banen

Sebring Banen


Fakta om banen

  Løbsdage   20 og 21 marts
  Banenavn   Sebring International Raceway
  Første Grand Prix   1952
  Banelængde   6,020 km
  Antal omgange   12 timer - ca. 348 omgange
  Distance   ca. 2100 km
  Mest vindende bil  
  Vinder 2018  
  Vinder 2019  


Sebring International Raceway er Nordamerikas ældste permanente racerbane og blev grundlagt i 1950 på en tidligere militær lufthavn. Sebring lagde by og lufthavn til træning af B17-piloter. Området fik navnet Hendriks Field til ære for Laird Woodruff Hendricks Jr., som blev dræbt i et styrt i England kun tre dage efter han startede træning af RAF-piloter.

Siden 1952 har der hvert år i marts været afholdt ræs, hvor nogle af verdens bedste biler og kørere har kæmpet med hinanden på den legendariske bane – blandt andre Tom Kristensen, som med sine seks sejre på Sebring er den mest vindende racerkører i historien - også på denne bane.

Sebring anses blandt kørere for at være en af de hårdeste baner i verden grundet dens rå underlag og krævende layout. Visse steder er den tæt afgrænset af betonmure. Samtidig er banen også den mest fan-venlige bane i verden. Alle har adgang overalt – selv til paddock, hvor du kommer helt tæt på biler og kørere. Jan Magnussen har vundet en klassesejr i 12 Hours of Sebring.. Også Christina Nielsen og Michael Christensen har vundet klassesejre på den tidligere luftbase.

Gennem en afstemning på US Today er 12 Hours of Sebring blevet kåret som det bedste blandt verdens 10 bedste løb. Tag med og oplev banen, stemningen, folkefesten, Sebring Hall of Fame og meget, meget mere!

2020 bliver unik på Sebring – ikke nok med, at der køres det traditionelle 12-timersløb lørdag den 21 marts, men også fredagen bliver yderst interessant da der afvikles en afdeling af WEC-serien. Også kendt som "1000 miles-løb", der strækker sig over, ja – 1.000 miles eller maksimalt otte timer – hvilket gør løbet til verdensmesterskabets næstlængste, kun overgået af 24-timers Le Mans. Og det er her at Jan Magnussen, måske for sidste gang kører Corvetten😰

Om WEC og IMSA
FIA World Endurance Championship, eller blot WEC, er set med mange motorsportsfanatikeres øjne det største internationale sportsvognsmesterskab. Serien afvikles i afdelinger over hele verden, blandt andet på Le Mans, hvor 24-timersløbet i juni indgår som en del af mesterskabet.

IMSA WeatherTech Sportscar Championship, tidligere kendt som den amerikanske Le Mans-serie, er amerikanernes foretrukne sportsvognsserie.

12 Hours of Sebring er IMSA-sæsonens andet løb, eftersom mesterskabet hvert år åbnes med det legendariske 24 Hours of Daytona – dette løb kan du forresten også komme med Grand Prix Tours.

TAG MED – motorløb i USA er ganske specielt, og du kan hele weekenden komme tæt på biler og kørere – en oplevelse du sjældent får i Europa!

Program

Program for sebring

Dag Program
Tirsdag 17.03 Kl. - Afrejse fra København via London

Kl. 20:25 - Ankomst Orlando.
Ved ankomst til Orlando er der transfer til hus i Davenport. En køretur på ca. 25 minutter. Herefter indkvartering.  Efter ankomst byder Grand Prix Tours på en øl  og en lille snak om morgendagen.
Onsdag 18.03 Morgenmad
Kl. 09.00 - Vi kører til Daytona. Der bliver mulighed for at komme med på rundvisning på Daytona International Speedway
Torsdag 19.03 Morgenmad
Nu starter racerweekenden for alvor. Der køres til Sebring, hvor der torsdag er fuldt program med træning og kvalifikationer. Når programmet er offentliggjort sættes tidspunkter på. Der må forventes sen ankomst tilbage
Fredag 20.03 Morgenmad 
Højdepunktet fredag er uden tvivl WEC løbet – her kan vi følge WEC i ca. 8 timer. Vi bliver på Sebring fra start til slut – tidspunkter kommer når programmet bliver offentlig gjort.
Lørdag 21.03 Morgenmad
Transfer til banen. 
Der køres fra hotellet fra morgenstunden således vi er fremme i god tid inden IMSA – 12 timers / 1000 miles løbet starter kl. 12.00. Vi kører fra Sebring efter midnat.
Søndag 22.03 Morgenmad
Vi pakker bil efter morgenmaden og kører en tur til Kennedy Space Center

Kl. 20.00 - Ankomst til lufthavnen. Flyet afgår kl. 22.25
Mandag 23.03 Kl. 16.55 - Ankomst i Kastrup..
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse.  Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse.

Forbehold for ændringer.