Skip to main content

Spaniens Grand Prix & Krydstogt i Middelhavet

Formel 1 i Barcelona plus en uges krydstogt

Ønsker du at kombinere din passion for formel-1, med et fantastisk 7 dages krydstogt med afsejling fra Barcelona? Vi tilbyder en samlet tur, hvor du først oplever formel-1 løbet i Barcelona og herefter begiver du dig ud på et krydstogt, hvor der vil være stop ved Mallorca, 2 stop i Italien, 1 i Marseilles i Frankrig og til sidst tilbage til Barcelona. Start med at opleve formel-1 løbet i den fantastiske storby Barcelona, hvor der er et kæmpe udvalg af attraktioner og kulturelle tilbud. Circuit de Catalunya er årets første løb i Europa og altid et stort tilløbsstykke. 

Grand Prix Tours tilbyder en række forskellige valgmuligheder for at komme til Spaniens Grand Prix i Barcelona. Hos os har du mulighed for at vælge mellem en tur inkl. fly eller kør selv. Vi tilbyder forskellige overnatningsmuligheder i Barcelona. Du kan vælge, at bo centralt i selve Barcelona by eller ved de dejlige strande på Costa Brava kysten. Når du vælger en tur med fly, så er transfer eller shuttle til banen inkl. i prisen. Køber du en kør selv tur, kan du tilkøbe transferen. Under opholdet arrangerer vi fredag aften meet and greet og lørdag aften afholder vi vores populære RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard og Jan Magnussen. Mandag påstiger du det helt nye Costa Smeralda og i de næste 7 dage, nyde livet ombord på skibet med god mad & drikke, forskellige aktiviterer, eller fuld afslapning i din kahyt eller på soldækket. Ved rutens forskellige stop, er der mulighed for at tilkøbe en lang række forskellige udflugter, men du har også mulighed for at opleve destinationerne på egen hånd. 

Snyd ikke dig selv for at opleve denne unike kombination af motorløb og krydstogt. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 08.05 til 18.05 Spaniens F1 GP og 1 uges krydstogt i Middelhavet med Costa Smeralda
 • Se skibet Costa Smeralda

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup  til Barcelona  t/r
 • 20 kg bagage + 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel 
 • Transport mellem hotel og F1 banen lørdag og søndag
 • 3 nætter på 4* Hotel Indalo Park inkl. halvpension
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Dansk turleder i forbindelse med F1
 • RaceNight Lørdag aften med Peter Nygaard
 • Transfer fra Hotel Indalo Park til Cruiseport i Barcelona
 • 1 uges krydstogt med Costa Smeralda
 • Helpension ombord
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden 
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden 
 • Rengøring og håndklædeservice både i kahyt og ved pool 
 • Underholdning ombord, herunder fri adgang til skibets teater og musik 
 • Fri adgang til fitness, jacuzzi og løbebane 
 • Serviceafgift som udgør 630 kr.
 • Rejsegarantifond

Priserne er ekskl.

Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, indchecket bagage, udflugter og øvrige tribuner.


Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.


Silver VIP

Til Formel 1 i Spanien kan vi tilbyde dig en særlig SILVER VIP billet. Den giver bl.a. adgang til selvbetjeningsrestauranten Silver Marquee, som ligger direkte på racerbanen. VIP Silver Marquee opbygges mellem tribunerne I og H. Pakken består af en tribune billet på den overdækkede tribune "I" og en catering billet i teltet. Inde i restaurantteltet finder du en åben bar og et buffetområde, hvor du kan tage mad og drikkevarer. For at kunne nyde dit måltid opstilles flere høje borde og stole i teltets åbne rumområde, samt parasoller til at beskytte mod solen. Disse tjenester er inkluderet:

 • Et sæde i den overdækkede tribune "I" pr. Person
 • Catering og drikkevarer
 • Eksklusiv parkeringsplads bag hovedstanden
 • En videovæg, der er placeret overfor stativet

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Spaniens Grand Prix. Vi holder Grand Prix Tours' RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med Peter Nygaard. Peter kommer direkte fra pitten på Circuit de Catalunya, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden. Jan Magnussen har en ganske særlig indgangsvinkel til F1 - dels har han selv kørt i Kongeklassen dels er han far til en helt særlig dansk knægt med benzin i blodet. En fantastisk aften med masser af Formel 1 snak. Vi får i løbet af aftenen serveret lidt drikke og snacks


UDFLUGTER

SPECIAL DINNER I BARCELONA (min. 10 pers.)
Vi har stort kendskab til spisesteder i Barcelona og arrangerer gerne en særlig lækker middag ude for grupper på min. 10 pers. Mulighederne er mange. Skal det være kæmpe lokal tapas eller store bøffer? Skal udsigten være noget særligt, eller skal det mere være en restaurant med Michelin-stjerner? Vi finder det bedste ud fra jeres ønsker. Skal bestilles senest 30 dage før afrejse.


TRANSFER FRA LUFTHAVNEN

Transport fra lufthavnen til dit hotel er inkl. i prisen.

TRANSPORT TIL BANEN

Alle gæster, som har købt hotel, har transfer fra hotellet til banen inkl. lørdag og søndag.  Der er mulighed for tilkøb af transfer til banen fredag.

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.000 pr. pers.

 

Program

Program

Program for flyarrangementer

Dag Program
Fredag 08.05 Kl. 17.10 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Barcelona kl. 20.10 
Ved ankomst modtages du af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til dit hotel.
Resten af dagen er til fri disposition.
Lørdag  09.05  Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya banen.
Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel.
Kl. 15.00 - Qualifying
Ca. kl. 20.00 - RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard og Jan Magnussen - for gæster som bor i Santa Susanna. Grand Prix Tours er vært med lidt specialiteter og drikke. 
Søndag 10.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya banen.
Kl. 15:10 - Formel 1 på Circuit de Catalunya start.
Ca. kl. 18.30 - Transfer tilbage til hotellet
Mandag 11.05 Morgenmad på hotellet.
Omkring middagstid går det mod Barcelona hvor i stiger ombord på Costa Smeralda
Afrejse fra Barcelona kl 19:00
Tirsdag 12.05 Ankomst Palma de Mallorca (Spanien) kl. 09:00
Afrejse kl. 18:00
Onsdag 13.05 På havet
Torsdag 14.05 Ankomst Civitavecchia, Rom (Italien) kl. 08:00
Afrejse kl. 19:00
Fredag 15.05 Ankomst La Spezia, Toscana (Italien) kl. 08:30
Afrejse 20:30
Lørdag 16.05 Ankomst Savona, (Italien) kl.  07:00
Afrejse 17:00
Søndag 17.05 Ankomst Marseille, (Frankrig) kl. 08:30
Afrejse kl. 17:00
Mandag  18.05 Ankomst Barcelona kl. 09:00.
Ved ankomst til Barcelona skal man selv sørge for at komme til lufthavnen. Prisen er ca. 40 Euro for en Taxi og turen tager ca. 30 min. 
Kl. 13.25 - Flyafgnag fra Barcelona til Kastrup. Ankomst kl. 16.25.
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Der er ikke dansk turleder i Barcelona, men der er dansk turleder under opholdet i Santa Susanna. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse sammen med program for turen

OBS. Forbehold for ændringer.

Lokal Guide

Info om Barcelona

Barcelona er hovedstad i den spanske region Catalonien, der ligger i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet. Byen er landets næststørste med 1,6 mio. (4,6 mio. med forstæder) indbyggere kun overgået af hovedstaden Madrid. Byen var i 1992 vært for Sommer-OL og fik i den forbindelse et kæmpe “ansigtsløft”. Byens serværdigheder blev finpoleret, mens infrastrukturen stort set blev fornyet på alle områder. Således har Barcelona i dag et fint netværk af motorveje, metroer og busser. Byens stolthed er fodboldklubben F.C. Barcelona, som i tidens løb har vundet et utal af medaljer.

Barcelonas ansigt findes på Las Ramblas - byens livsnerve med skønne huse, små butikker og et kæmpe kræmmermarked med alt fra akvariefisk til abekatte. Ramblaen strækker sig fra Plaza de Catalunya og deler det gamle bykvarter i to dele. Mange kunstnere har igennem tiden sat deres præg på byen og er med til at give den sin helt specielle charme og identitet - perfekt udtrykt i Antoni Gaudis berømte bygningsværker, der i sig selv er grund nok til at besøge byen.

Inde i de små gader bag Ramblaen i det gotiske kvarter finder du byens mest charmerende område med små designer-butikker, lækre spisesteder og en stemning uden lige. Byens største seværdighed er “La Sagrada de Familia” alias den ufuldendte kirke, som også er byens fantastiske vartegn.

For de, som vælger at bo på Costa Brava kysten, er en dagstur til Barcelona også at anbefale, men ellers har de dejlige feriebyer langs kysten alle masser at byde på. Byerne ligger som perler på en snor og med direkte adgang til den lange flotte strand. Der er masser af barer, caféer og restauranter både langs strandpromenaden og i de små gamle gader.  

 

 

Åbningstider
Mandag-torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag-Søndag: Lukket