Skip to main content

Englands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ENGLAND

Grand Prix Tours tilbyder også i 2021 pakkerejser til det engelske Grand Prix på legendariske Silverstone! Du flyver til Luton lufthavn, hvorfra der er direkte transport til hotel beliggende i Milton Keynes, hvorfra der kun er ca. 30 km til Silverstone-banen. Milton Keynes er en større by med masser af restauranter, pubber, forretninger og et aktivitetscenter med bl.a. indendørs skibakke - alt sammen i gåafstand fra hotellet. Derudover er det også muligt at købe entrebilletter inkl. alle tribunebilletter.  

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 16.07 - 19.07 2021 
 • Entrebillet ståplads
   

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup til London Luton t/r
 • 10 kg håndbagage (ekstra bagage kan tilkøbes)
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Transport mellem hotel og F1 banen lørdag og søndag 
 • 3 nætter på Novotel Milton Keynes
 • 3 x morgenmad på hotellet
 • Entrebillet (ståplads) til banen lørdag og søndag
 • RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder

  Priserne er ekskl.
  Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, indchecket bagage og øvrige tribuner.


Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Aston Martin og RED BULL RACINGS FABRIKstur

Få en fantastisk oplevelse på Aston Martin og Red Bull Racing fabrikken, hvor du kommer med bag kulissen hos en af verdens største F1 teams. Oplev udviklingen fra den spæde F1 start til nu og se F1 bilernes udviklingen fra koncept til det færdige produkt, som du kan følge live eller via dit tv. Den guidede tur giver et bedre indblik i de forskellige udviklingsfaser der kræves for, at kunne sammensætte en konkurrencedygtig F1 bil. Du kan på fabrikken se de forskellige F1 biler fra RB1 til RB13. Muligheden for at se bilerne ved siden af hinanden, giver virkelig mulighed for at se udviklingen af bilens design over årene. Alle udstillede biler har tidligere kørt F1 løb og fortæller alle en historie. Undervejs på den guidede tur, vil du bla. opleve vindtunnellen, hvor bilens aerodynamik testes og forfines, fabrikationen af bilens forskellige komponenter og hvis du er heldig, kan du se mekanikerne arbejde på den nuværende F1 bil eller en af demobilerne. En tigtig fed oplevelse for en F1 fan.

BLETCHLEY PARK, 2. VERDENSKRIGS HOVEDSÆDE FOR KODEBRYDNING 

Besøg Bletchley park, der under 2 verdenskrig var hovedsæde for Storbritanniens indsats for at dekryptere fjendens interne meddelelser. Den 18. september 1938, begyndte det første hold at flytte ind på Bletchley park og kort efter dekrypterede de deres første kode. I 1940 brød man for første gang en af Tyskernes Enigma koder og senere fulgte Italienske og japanske koder. En fantastisk spændende historie der i høj grad havde en indflydelse på krigens udfald. Som optakt til sit besøg, kan man med fordel se filmen ” The imitation game”, der netop omhandler indsatsen på Bletchley park. 

Transport

Gæster, der deltager i flyarrangementet, har alle transfers mellem lufthavn, hotel og bane inkluderet.
Gæster, der rejser på egen hånd, skal selv sørge for at komme rundt. Offentlig transport til Silverstone eksisterer ikke. Nærmeste togstation til banen ligger mere end 15 km væk. Eneste løsning, vi kan anbefale, er at leje en bil under jeres ophold. Dette gøres hurtigst og billigst ved at leje fra og til ankomstlufthavnen. Der er mulighed for at tilkøbe en parkeringsbillet til banen, hvilket vi anbefaler. Denne bestilles sammen med entrebillletten.  

Bemærk

F1 banen Silverstone Circuit ligger ca. 2 timers kørsel nordøst for centrum af London. Hvis du lander i Luton, Stanstead eller Heathrow lufthavn, er du allerede lidt nærmere banen. Antallet af indkvarteringsmuligheder indenfor en radius af 30-40 km fra banen er meget begrænsede og ofte dyre, selv ved bestilling i god tid. 

Hvis du vil af sted på egen hånd, anbefaler vi enten at bo i London og kombinere turen med et ophold i denne smukke by, eller såfremt Formel 1 løbet er eneste tema, at vælge et lufthavnshotel, der hvor du lander. Disse hoteller er typisk af god standard og væsentlig billigere end i centrum. 

Program

Program for flyarrangementer

Dag Program
Fredag 16.07  Kl. 14.25 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst London Luton kl. 15.15.
Ved ankomst modtages I af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til hotellet.

Aftenen er til fri disposition.
Lørdag 17.07

Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer fra hotellet til Silverstone banen.

Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotellet.
Kl. 19.30 - RaceNight med F1 eksperten, fotograf og journalist Peter Nygaard, der beretter om sidste nyt fra pitten.
Resten af aftenen er til fri disposition.

Søndag 18.07 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer fra hotellet til Silverstone banen.

Kl. 14.10 - Formel 1 på Silverstone start.
Ca. kl. 17.30 - Transfer tilbage til hotellet.
Mandag 19.07 Morgenmad på hotellet.
Ca. kl. 07.30 - Transfer fra hotellet til lufthavnen. 

Kl. 11.15 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 14.00.
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse. 

Bemærk: Der er mulighed for at forlænge turen med ønsket antal nætter i London både før og efter løbet.  

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 18. juli 2021
  Banenavn   Silverstone Circuit
  Første Grand Prix  1950
  Banelængde   5,891 km
  Antal omgange   52
  Distance   306,198 km
  Banerekord   Lewis Hamilton (2019)
  Vinder 2018   Sebastian Vettel
  Vinder 2019   Lewis Hamilton

Vi anbefaler

 • Tribune Becketts - En af de hurtigste sving i F1 kalenderen
 • Tribune Village - Her er der som regel dramatik på første omgang

 

Om banen

Silverstone Circuit er en legende. Som mange andre af de engelske racerbaner startede Silverstone sit liv som flyveplads. Da Anden Verdenskrig sluttede i 1945, var Englands to andre baner, Donington Park og legendariske Brooklands, forfaldet. Dermed blev Silverstones yderste taxibaner tildelt fly, og de tværgående landingsbaner blev adopteret af Royal Automobile Club som hjemmet for Britisk Grand Prix i 1948. Banen var hurtig og udfordrende, og i 1949 fik den formen, der stadigvæk er basisformen for banen i dag.

Da Formel 1 verdensmesterskabet blev startet i 1950, var Silverstone sæsonens første løb, og det blev vundet af Guiseppe Farina i Alfa Romeo. I 1951 overtog British Racing Drivers' Club banen fra Royal Automobile Club, og der skete større ændringer. Pitten blev flyttet fra Farm-strækningen, og banen blev lavet større. I 1955 begyndte man at skifte mellem Aintree og Silverstone til det Britiske Grand Prix, men i 1960'erne var det slut med Aintree, hvorfor der nu blev skiftet mellem Silverstone og Brands Hatch. I 1971 købte British Racing Drivers' Club alle 720 hektar jord, som banen ligger på. Det var med henblik på at lave banen om, hvilket bl.a. blev gjort med nye pit-bygninger og en chicane ved Woodcote. På den måde var løbets udfald mere interessant, da overhalingsmuligheden pludselig var bedre. I 1987 var hastighederne blevet for høje på banen, og man valgte at lave et sving før Woodcote. I 1992 lavede man af samme årsag endnu flere sving mellem Farm og Woodcote. Siden da er der kommet flere opgraderinger, men grundformen står mere eller mindre endnu.

Banen er en af de hurtigste i Formel 1 kalenderen, hvilket i høj grad skyldes banens tidlige historie. De lange lige stræk stammer som nævnt fra luftvåbenets landingsbaner under Anden Verdenskrig. De ekstra sving, banen fik i halvfemserne, har betydet, at gennemsnitshastigheden i dag “kun” er på ca. 230 km/t. Den trods alt høje gennemsnitsfart skyldes ikke alene de superhurtige langsider men også, at flere af svingene kan tages ved høje hastigheder. For eksempel tages det første sving med omkring 265 km/t! Disse hurtige sving sammenholdt med et par sving, hvor hastigheden skal under 100 km/t, gør, at Silverstone er en teknisk krævende bane. Løbet køres med uret. På banen findes der nu også en racerskole.

Lokal Guide

Der er et ubrydeligt “link” mellem England og Formel 1 løb. For det første er Silverstone den ældste bane i hele Formel 1 kalenderens historie. For det andet er England hjemland - helt eller delvist - for mange af holdene (McLaren, Williams, Red Bull, Renault, Force India og Brawn GP). Og for det tredje har sportsledelsen base i London. Tilsammen gør disse historiske data, at Silverstone banen er en legende inden for Formel 1 verdenen.

Silverstone banen ligger i det centrale England med halvdelen af banen i Northamptonshire og den anden halvdel i Buckinghamshire. De nærmeste kendte byer er Northampton (23 kilometer mod nord) og Oxford (45 kilometer mod vest), mens der er cirka 115 kilometer i sydlig retning til London. Northampton er en  gammel industriby med godt 200.000 indbyggere. Byen er især kendt for sin produktion af sko og andre lædervarer. Byen Oxford (120.000 indbyggere) er mest kendt for sit berømte universitet af samme navn, hvor mange kendte skikkelser har taget deres uddannelse. Det er iøvrigt det ældste universitet i hele den engelsktalende verden. London taler for sig selv. 

Under opholdet til F1 på Silverstone bor vi på hotel centralt placeret i byen Milton Keynes ca. 30 km fra banen. Milton Keynes er en nyere by, der i 2017 fejrede 50-års fødselsdag og nærmer sig 200.000 indbyggere, og der er et hav af kulturelle tilbud og seværdigheder i selve byen og oplandet. Hotellet ligger midt i byen i gåafstand fra både restauranter, pubber, shopping center og indendørs skibakker! 

Det centrale England har en unik blanding af vild og smuk natur, fantastiske storbyer og spændende arkitektur. Rundt i omegnen findes et utal af hyggelige og lokale “Bed & Breakfast”, som dog bør forudbestilles i Formel 1 weekenden. Indenfor kort afstand ligger også London med sit enorme udbud af muligheder - for såvel shopping og indkvartering som en udvidet ferie med oplevelser og seværdigheder i den store by.

Kort

Hotel

Entrebilletter, Silverstone
Entrebilletter, Silverstone
Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen...
Novotel Milton Keynes
Novotel Milton Keynes
Novotel Milton Keynes er beliggende i udkanten at Stanton Wood's centrum, kun et par minutters kørsel fra Milton Keynes. Hotellet er et 3 stjernet hotel med store, rummelige værelser, indendørs pool,...
Åbningstider
Mandag-torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag-Søndag: Lukket