Skip to main content

Le Mans - Fly Billund - via Paris

VERDENS MEST LEGENDARISKE 24 TIMERS LØB!

Flyrejser til Le Mans med Grand Prix Tours. Der tilbydes afrejse fra Billund via København. Afrejse er torsdag og hjemrejse mandag. Ved ankomst til Paris lufthavn står dansk personale klar til, at modtage jer og sørge for transporten videre til lejren i Le Mans - ca. 2-3 timer. 
På Le Mans bor alle direkte ved banen på hovedcamp Karting Syd. Man kan vælge at medbringe eget telt eller købe ophold i et telt, der er slået op og klar til indflytning ved ankomst til Le Mans. Der findes et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, så der er lidt for enhver smag og pengepung.  Læs mere nederst på siden. Søndag aften, når løbet er slut, er der transfer til Paris, hvor i har en overnatning inden i flyver hjem næste dag. Flyvetiden er på ca. 2 timer.

Grand Prix Tours tilbyder (fly):

  • Camp Karting Syd med 4-pers og 6-pers Villa-telte
  • Camp Karting Syd med Bungalows (2- 4 pers)
  • Camp Karting Syd i XL telte
  • Camp Karting Syd i Super Race telte
  • Camp Karting Syd i Race telte


Priserne for fly til Le Mans er inkl: 
Flyrejse fra Billund og København -  Le Mans t/r - 10 kg håndbagage - Transfer lufthavn til camp t/r - Valgte indkvartering under opholdet - 1 nat på hotel i Paris - Entrebillet ståplads til banen fredag til søndag - Storskærm på Karting Syd - Velkomstgave - Rejsegarantifond - Dansk personale på Le Mans.

Priserner er ekskl:
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring - ekstra bagage på fly - evt. arrangementer og madbilletter samt tribuner. 

Camps

Vores hovedcamp på Le Mans er Camp Karting Syd. Her bor alle vore fly- og busgæster. Læs alt om campen på dette link - Camps.

JOHN NIELSEN Teamchef pÅ LE MANS

Igen i år gentages tidligere års succes med John Nielsen som GPT's teamchef på Karting Syd campen. John Nielsen, der var den første dansker, der i 1990 vandt 24 Timers Le Mans løb, vil med sine store viden sørge for at alle Grand Prix Tours gæster bliver opdateret omkring Le Mans. Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål, få autografer og evt. en "selfie".
Forbehold: Ved afvikling af F1 samme weekend vil John NIelsen ikke deltage.

Program og arrangementer

Under opholdet på Le Mans har Grand Prix Tours et stort og varieret program med en del spændende arrangementer. Flere af disse er gratis og inkluderet i prisen, men der er også en del som kan tilkøbes ved bestilling. Se hele programmet og alle arrangementer - Se program.

Læs i øvrigt kort om arrangementerne her:


Banen & TriBUNER

I forbindelse med dit ophold på Le Mans er der også mulighed for at købe tribunebilletter. Se banekort og tribuneplan herunder.

  • Se Kort over Le Mans banen - klik
  • Se Tribunekort & priser - klik

Kort

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeHotelLedige pladserFra pris
10/6BillundKarting Syd - 6 pers. VillateltMere end 88.290,-Bestil
10/6BillundKarting Syd - XL TeltMere end 87.790,-Bestil
10/6BillundKarting Syd - 2 pers BungalowMere end 89.290,-Bestil
10/6BillundKarting Syd - 4 pers BungalowMere end 88.490,-Bestil
10/6BillundKarting Syd - Race telt. 2 pers.Mere end 86.590,-Bestil
10/6BillundKarting Syd - 4 pers VillateltMere end 88.790,-Bestil
10/6BillundKarting Syd - Super Race telt 2-3 persMere end 87.290,-Bestil

Hotel

Karting Syd - Super Race telt 2-3 pers
Karting Syd - Super Race telt 2-3 pers
Super Racetelt - lidt mere komfort - Det smarte kuppelformede Super Racetelt er blevet aldeles interessante. Teltenes største fordele er, at du her kan stå næsten oprejst i fuld højde inde i teltet,...
Karting Syd - 4 pers Villatelt
Karting Syd - 4 pers Villatelt
VILLAtelte H4 - komfort telt på Le Mans - Er du træt af små telte, luftmadrasser, ingen plads, ingen lys m.v... Med andre ord, er du blevet for magelig til camping på den primitive facon?. VI HAR LØS...
Karting Syd -  2 pers Bungalow
Karting Syd - 2 pers Bungalow
Bungalows - lidt mere privatliv på Le mans - De velkendte og populære Race Bungalows på Karting Syd fås i 2 udgaver. Denne type består af en ”boligcontainer” – delt i 2 – dvs. 2 dobbeltværelser i hve...
Åbningstider
Mandag-torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag-Søndag: Lukket