Skip to main content

Le Mans - Bus

VERDENS MEST LEGENDARISKE 24 TIMERS LØB!

Le Mans er en folkefest af bedste kaliber. Og i særlig grad hvis hurtige biler og udholdenhed har din interesse. Stemningen i både  Grand Prix Tours lejren og rundt på banen er fantastisk. Overalt er der lagt til en lille uge med højt humør og masser af ræs. Er du til fællesskab og ekstra aktiviteter, så er der fine muligheder når du rejser med Grand Prix Tours. 

Hos Grand Prix Tours tilbyder vi afrejse med bus til Le Mans både tirsdag og torsdag. Ved afrejse tirsdag er I fremme onsdag morgen/formiddag og ved afrejse torsdag er I fremme fredag morgen/formiidag. Ved ankomst bydes I velkommen og får anvist jeres telte/bungalows. Disse står alle klar og er lige til at flytte ind i. I bor i GPT´s hovedlejr Karting Syd, som ligger i selve indercirklen af Le Mans banen – blot 100m fra Porsche kurven. I lejren på Karting Syd  tilbyder Grand Prix Tours både enkle, komfortable og mere luksuriøse indkvarteringer – således er der noget for enhver smag og pengepung. 

Søndag sidst på eftermiddagen når løbet er slut er der afgang fra Le Mans banen tilbage til Danmark. Ankomst i Danmark næste dag over middag.

Grand Prix Tours tilbyder (bus):

  • Camp Karting Syd med 4-pers og 6-pers Villa-telte
  • Camp Karting Syd med Bungalows (2-4 pers)
  • Camp Karting Syd i XL telte
  • Camp Karting Syd i Race og Super Race telte
  • Camp Karting Syd i eget telt


Priserne for bus til Le Mans er inkl:
Bustur fra Danmarkt til Le Mans t/r (valgfri afrejse tirsdag eller torsdag) - 20 kg bagage + telt/sovepose - Valgte indkvartering under opholdet - Entrebillet ståplads til banen onsdag til søndag - Storskærm på Karting Syd - Velkomstgave - Rejsegarantifond - Dansk personale på Le Mans

Priserne er ekskl. 
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring - evt. arrangementer og madbilletter samt tribuner.

Camps

Vores hovedcamp på Le Mans er Camp Karting Syd. Her bor alle vore fly- og busgæster. Læs alt om campen på dette link - Camps.

JOHN NIELSEN teamchef på LE MANS

Igen i år gentages tidligere års succes med John Nielsen som GPT's teamchef på Karting Syd campen. John Nielsen, der var den første dansker, der i 1990 vandt 24 Timers Le Mans løb, vil med sine store viden sørge for at alle Grand Prix Tours gæster bliver opdateret omkring Le Mans. Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål, få autografer og evt. en "selfie". 

Forbehold: Ved afvikling af F1 samme weekend vil John NIelsen ikke deltage.

Program & arrangementer

Under opholdet på Le Mans har Grand Prix Tours et stort og varieret program med en del spændende arrangementer. Flere af disse er gratis og inkluderet i prisen, men der er også en del som kan tilkøbes ved bestilling. Se hele programmet og alle arrangementer - Se program.

Læs i øvrigt kort om arrangementerne her:


Banen & TriBUNER

I forbindelse med dit ophold på Le Mans er der også mulighed for at købe tribunebilletter. Se banekort og tribuneplan herunder.

  • Se Kort over Le Mans banen - klik
  • Se Tribunekort & priser - klik

Information

Information om busrejsen

Alle busrejser køres som non-stop kørsel til Le Mans. I dagtimerne holdes der pause ca. hver 4. time, så der er mulighed for at strække ben, ryge og evt. få noget at spise på rastepladserne. Fra midnat til ca. 08.00 om morgenen er der ingen pauser. 

Undervejs vil der i bussen være mulighed for at købe øl, vand og kaffe samt en let snack som fx. toast eller lign.. Medbringes egne mad- og drikkevarer, skal disse nydes udenfor bussen i pauserne. På busrejsen er det tilladt at medbringe 1 stk baggage samt 1 telt/luftmadras/sovepose (total 20 kg) og 1 stk. håndbagage pr. person. Bagage herudover skal bekræftes inden afrejse. Alle bagagedele skal være forsynet med navn og adresse.

Ankomst & Afrejse

Mødetid for afrejse er 15 min. før afgang. Afrejsetidspunkt og -sted fremgår af rejsebeviset. Eventuel ændring i opsamlingssted koster et gebyr på kr. 200,- (min. 7 dage før afrejse). Hvis I er flere,  der rejser sammen, og ikke påstiger bussen samme sted, skal der påregnes busskifte på ud og hjemrejsen. 

Ved ankomst til Karting Syd byder vores personale på Le Mans jer velkommen. Her får I yderligere information om udlevereing af entrebilletter, øvrige billetter samt anvisning af indkvartering. Hjemrejsetidspunktet fra Le Mans er ca.  kl. 17.30 om søndagen (løbet slutter kl. 15.00). Vær opmærksom på, at du selv har ansvaret for, at din bagage er med rette bus - også efter eventuelt busskifte (al bagage er på eget ansvar).

Nederst på siden ses tabel med vejledende køretider. Der tages forbehold for ændringer og forsinkelser. 

Tips

Rejs i let og løst tøj. Vi anbefaler at der medbringes en lille pude og et tæppe til natten. Pak toiletsager i håndbagagen, da du ikke har adgang til den øvrige bagage undervejs. Det er også en god ide at have lidt valuta til brug på rastepladserne samt til opholdet i Le Mans de første par dage.

Køreplan

  SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
  Køge, Ølby Station 09:30 13:20
  Sjælør, Station 10:00 13:40
  Roskilde, Ny Østergade 10:30 14:00
  Slagelse, Stop 39 11:15 12:30
  FYN    
  Odense, Afk. 50 v/McDonald 12:15 11:45
  Fredericia, Banegaard 13:00 11:00
  JYLLAND    
  Ålborg, P-plads ved Th. Sauersvej 10:00 14:00
  Hobro, Afk. 33 ved Shell 10:30 13:30
  Randers Hallens P-plads 11:10 13:00
  Århus, Musikhuset 12:00 12:10
  Vejle, DTC v/ motorvejen 12:50 11:00
  Godset, Kolding 13:30 10:30
  Haderslev, Samkørselsplads ved OK 14:00 09:50
  Rødekro, Afk. 70 ved Statoil 14:15 09:30
  Padborg, OK Serviceventer 14:30 09:00

Forbehold for ændringer i køretider.

Øvrige praktiske informationer
Læs mere - klik

Kort

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeHotelLedige pladserFra pris
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 4 pers BungalowMere end 86.490,-Bestil
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 2 pers BungalowMere end 87.290,-Bestil
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - eget teltMere end 83.690,-Bestil
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - Race telt. 2 pers.Mere end 83.990,-Bestil
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - Super Race telt 2-3 persMere end 84.990,-Bestil
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 4 pers VillateltMere end 86.990,-Bestil
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 6 pers. VillateltMere end 86.290,-Bestil
8/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - XL TeltMere end 85.590,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 4 pers BungalowMere end 86.490,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 2 pers BungalowMere end 87.290,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - eget teltMere end 83.690,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - Race telt. 2 pers.Mere end 83.990,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - Super Race telt 2-3 persMere end 84.990,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 4 pers VillateltMere end 86.990,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - 6 pers. VillateltMere end 86.290,-Bestil
10/6Bus Sjælland/Fyn/JyllandKarting Syd - XL TeltMere end 85.590,-Bestil

Hotel

Karting Syd - Race telt. 2 pers.
Karting Syd - Race telt. 2 pers.
Racetelte - opstillet og klar til indflytning - Siden den spæde start for 20 år siden har de små iglo-telte været et populære valg på Le Mans. Vi kalder dem for Race-telte. Prisen er aldeles attrakti...
Karting Syd - Super Race telt 2-3 pers
Karting Syd - Super Race telt 2-3 pers
Super Racetelt - lidt mere komfort - Det smarte kuppelformede Super Racetelt er blevet aldeles interessante. Teltenes største fordele er, at du her kan stå næsten oprejst i fuld højde inde i teltet,...
Karting Syd - XL Telt
Karting Syd - XL Telt
XL Telte - med 2 soveKABINER - Teltet måler ca. 260cm x 470cm og er inkl et lille fortelt. Der er 2 separate sovekabiner som måler ca. 215cm x 120cm hver. I hver kabine er der plads til max. en dobbe...
Karting Syd - 4 pers Villatelt
Karting Syd - 4 pers Villatelt
VILLAtelte H4 - komfort telt på Le Mans - Er du træt af små telte, luftmadrasser, ingen plads, ingen lys m.v... Med andre ord, er du blevet for magelig til camping på den primitive facon?. VI HAR LØS...
Karting Syd - 6 pers. Villatelt
Karting Syd - 6 pers. Villatelt
VILLAtelte H6 - telt med god plads - Er du træt af små festivaltelte, luftmadrasser, ingen plads, ingen lys m.v... Med andre ord, er du blevet for magelig til camping på den primitive facon?. VI HAR...
Karting Syd -  2 pers Bungalow
Karting Syd - 2 pers Bungalow
Bungalows - lidt mere privatliv på Le mans - De velkendte og populære Race Bungalows på Karting Syd fås i 2 udgaver. Denne type består af en ”boligcontainer” – delt i 2 – dvs. 2 dobbeltværelser i hve...
Karting Syd - 4 pers Bungalow
Karting Syd - 4 pers Bungalow
Bungalows - komfort på Le mans - Bo i dejlige Race Bungalows på Karting Syd. Her får du ekstra god komfort på Karting Syd. Beskrivelse af Race Bungalows - Du bor i en 20 fods ”container-bungalow” me...
Åbningstider
Mandag-torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag-Søndag: Lukket