Skip to main content

GPT til IMSA / WEC.....

 

FIA World Endurance Championship, eller blot WEC, er set med mange motorsportsfanatikeres øjne det største internationale sportsvognsmesterskab. Serien afvikles i afdelinger over hele verden, blandt andet på Le Mans, hvor 24-timersløbet i juni indgår som en del af mesterskabet.

IMSA WeatherTech Sportscar Championship, tidligere kendt som den amerikanske Le Mans-serie, er amerikanernes foretrukne sportsvognsserie. Det er her, Jan Magnussen har dystet mod konkurrenterne siden 1999. IMSA-serien er ligesom WEC inddelt i prototype- og GT-klasser, og flere IMSA-teams er også hvert år at finde på Le Mans – blandt andre Jan Magnussens team, Corvette Racing.

Hvert år laver vi 2-3 særarrangementer som vi sender ud i nyhedsbreve og tilbyder vore mange læsere. Det er spændende tiltag som kun de færreste kender og hvor interessen vokser eksplosivt. 

Ring evt på tlf. 7020 6383

 

Kombiner med krydstogter

ALT KAN ARRANGERES...

Der vil blive skrevet dansk og international motorsportshistorie på Le Mans i 2019. Det klassiske 24-timers løb er VM-finale i den første super-sæson i sportsvogns-racing, der startede helt tilbage i foråret 2018. Det betyder, at Fernando Alonso i Le Mans kan blive kåret som sportsvogns verdensmester  – og han bliver i givet fald den første kører nogensinde, der har vundet VM i både Formel 1 og sportsvogne. Læs mere

Åbningstider
Mandag-torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag-Søndag: Lukket