Skip to main content

Bremen Classic MotorShow

3-DAGES TUR
Afrejse fredag d. 1. februar - Hjemkomst søndag d. 3 februar

Er du klar til en ny motorsportssæson!

Kom velforbedt ind i det nye år  - tag med Grand Prix Tours til årets første motorsportsrrangement i 2013. Turen går til det store klassiske Motorshow i Bremen, som kun ligger 3 timers kørsel fra Padborg. For 11 år i træk slår man dørene op til Nordens største bilmesse for klassiske biler i Bremen - en ægte klassiker som har fået en plads i hjerterne hos alle som holder af de klassiske køretøjer. Samlere af historiske køretøjer udtaler at messens kvalitet har udviklet sig således, at den i dag absolut kan havde sig blande de største internationale arrangementer.

En billig tur smækfyldt med duften af olie og lyden af snerrende motorer. Her finder du udstillinger med alt fra klassiske biler og traktorer til veteraner og knallerter. Dertil kommer stumpemarked, køretøjsbørs, reservedele, litteratur og beklædning. Mere end 40.000 besøgende fra 15 lande forventes til denne weekend. Udstillingsarelaet er på 40.000m2 fordelt på 7 haller. En forrygende minitur i godt selskab med andre entusiaster.

Læs mere om messen her http://www.classicmotorshow.de/index.html

Turen gennemføres naturligvis i moderne luksusbus med bl.a. toilet, video, behagelige hvilestole. Undervejs er der mulighed for at købe en øl, sodavand eller en kop kaffe.

Turen udgår fra Sjælland via Fyn og Jylland til vi passerer grænsen og fortsætter de sidste 3 timer til Bremen hvor vi er fremme ved 19-tiden. Se program længere ned.

Vi har pt. 60 pladser og de går efter først til mølle princippet.... Turen har for vane at blive hurtigt udsolgt, så vi anbefaler tidlig bestilling.


Godt at vide
Vi bor på Balladins Superior, Bremen:

Et dejligt 3* hotel beliggende i centrum af Bremen, tæt på banegården Hotellet er en del af den verdensomspændende kæde Balladins. I hotellets restaurant serveres morgenmaden og aftensmaden. Senere er der mulighed for at slappe af i baren. Samtlige moderne værelser på Balladins Superior Bremen har satellit-tv, radio og skrivebord samt gratis internet


Bremen:
Det betaler sig at opleve lidt af Bremen. Den 1.200 år gamle Hansestad boomer og er meget charmerende omkring Altstadt og i særdeleshed området ved den historiske markedsplads Schnoor (UNESCO verdenskulturarv siden 2004) – Bremens ældste kvarter. Her er masser af små hyggelige restauranter og cafeér. Den usædvanlige arkitektur i den traditionsrige Böttcherstraße eller ved Bremens domkirke er et oplevelse for de kulturelt interesserede. I centrum findes endvidere en dejlig gågade med fine shopping muligheder. Lige i udkanten af byen ligger Ochtumpark - et  outlet center med mange fine mærkevarebutikker - se mere her.

PROGRAM
Dag 1
Kl. 11.30 - Opsamling starter i København
Kl. 17.10 - Grænsen krydses og turen går mod Bremen
Kl. 20.00 - Ca. ankomst til vores hotel
Kl. 20.30 - Aftensmad på hotellet
Der er basis for en tur ned i Altstadt og Schnoor kvarteret
Dag 2
Kl. 08.00 - Morgenmad på hotellet
Kl. 08.45 - Afgang fra hotellet - messen åbner kl. 09.00
Kl. 18.00 - Afgang fra messecenteret til hotel
Kl. 19.30 - Aftensmad på hotellet
Bemærk - turen kan også bruges til en shoppingdag for piger i Bremen, mens gutterne er til Motorshow Messe

Dag 3
Kl. 08.00 - Morgenmad på hotellet
Kl. 08.45 - Afgang fra hotellet - messen åbner kl. 09.00
Kl. 14.00 - Afgang fra messecenteret 

PRIS
Pris ......,- pr pers

Prisen er inkl.
- rejse i luksusbus med alle moderne faciliteter.
- 2 x morgenmad
- 2 x aftensmad
- 2 x hotelovernatning i delt dobbeltværelse
- transport mellem hotellet og messecenteret
- gebyr til rejsegarantifonden.
- turleder
- Entrebillet til messen i 2 dage


Prisen inkluderer ikke:
- Enkeltværelse tillæg kr. 200,-


Åbningstider
Mandag-torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag-Søndag: Lukket